Voor gezonde lucht en een

Ideale temperatuur

OERDEGELIJK SANITAIR

Y.P.A Clima is uw betrouwbare partner voor uw sanitair in Herentals en omstreken. Met jarenlange ervaring en expertise staan deze eenmanszaak garant voor kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende service. Of het nu gaat om een kleine sanitaire renovatie of een grootschalig nieuwbouwproject, wij hebben de kennis en vaardigheden om aan al uw sanitaire behoeften te voldoen. Vanuit onze vestiging in Herentals bedienen wij ook de regio Antwerpen.

ONZE DIENSTEN

Bij Y.P.A Clima helpen we onze klanten met alles wat met sanitair te maken heeft. Van het ontwerp tot de installatie, en van onderhoud tot reparaties – we zorgen ervoor dat alles volgens de hoogste standaarden wordt uitgevoerd.

WAAROM Y.P.A CLIMA?

Y.P.A Clima biedt een compleet pakket aan professionele diensten op het gebied van sanitair voor particuliere en commerciële klanten in Herentals en Antwerpen. We gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden op tijd worden afgerond met een perfect resultaat. U kunt erop vertrouwen dat wij altijd op zoek zijn naar manieren om onze service te verbeteren en dat we uw project met de grootste zorg behandelen. 

Wenst u meer info? Neem dan contact op met Y.P.A Clima!